ПП ТТЦ Комфорт Сервіс - Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Двошаровий гофрокартон від виробника | ПП ТТЦ Комфорт Сервіс

Сьогодні гофрокартон - це один з найпоширеніших матеріалів для упаковки різних речей. Для досягнення оптимального балансу між ціною і якістю, для виготовлення гофрокартону використовуються як первинні, так і вторинні матеріали. Однак ця комбінація дозволяє створити безпечну та екологічну упаковку, яка підходить для різних галузей та сфер діяльності. 

Основні сфери застосування двогарового гофрокартону

Гофрокартон пакувальнийДвошаровийгофрокартон має надзвичайно широку сферу застосування. Він надійно захищає речі від пошкоджень та інших негативих впливів. Серед основних сфер, де викоистовується гофрокартон, можна виділити:

  • логістика та транспортування. Двошаровий гофрокартон має відмінні амортизуючі властивості, що робить його ідеальним для транспортування різних вантажів, включаючи обладнання, офісну техніку та інше. Це забезпечує цілісність вантажів під час перевезення і зберігання;
  • у будівництві. Гофрокартон також знайшов своє застосування в будівництві, де його можна використовувати для створення тимчасових перегородок, обгортання будівельних елементів (стіни, підлога) або меблів під час робіт зі штукатуркою або фарбування;
  • у харчовій промисловості. Гофрокартон є популярним матеріалом для упаковки продуктів харчування завдяки своїй легкості, гнучкості та безпеці для здоров'я. Він використовується для створення різних форм та розмірів упаковок і не додає додаткового ваги продуктам під час транспортування;
  • для зберігання документації в офісах. Гофрований картон легко обробляється і використовується для створення зручних коробок і секцій для зберігання документів і канцелярських товарів. Він є екологічно безпечним і може використовуватися в приміщеннях, де працюють люди;
  • у фармацевтиці та парфумерно-косметичній індустрії. Гофрокартон використовується для упаковки флаконів та тюбиків з парфумами та хімічними продуктами. Він забезпечує безпечну та ефективну упаковку цих продуктів і допомагає зменшити витрати на упаковку та утилізацію.

Як бачимо, гофрокартон є необхідним матеріалом у багатьох сферах. Також, його широко використовують у побуті: під час ремонту, переїзду чи для упаковки товарів для відправки. Тому, важливо, щоб картон був якісним та доступним по ціні. Саме такий гофрокартон пропонує український виробник Комфорт Сервіс.

Якісний рулонний гофрокартон від українського вирбника

Великий вибір гофрокартону пропонує компанія-виробник з багаторічним досвідом - Комфорт Сервіс. В наявності ви знайдете листовий та рулонний гофрокартон на 50, 100, 150 та 200 метрів. Товщина - 4 мм, ширина рулону - 105 см. Картон є екологічнобезпечним, тому може викорисовуватися в будь-якій сфері.

Щоб купити гофрокартон у потрібному форматі та кількості - залишайте заявку на сайті або телефонуйте до менеджерів компанії за вказаними номерами телефонів. 

Контакти
  • ПП ТТЦ Комфорт Сервіс
  • Україна Київ, Київська обл. вул. Азербайджанська, 25