ПП ТТЦ Комфорт Сервіс - Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Двошаровий гофрокартон: шукаємо виробника в Києві та Україні

Якщо ваш вид діяльності пов'язаний з ремонтними чи будівельними роботами, то ви чудово знаєте, що без захисту меблів, підлог, вікон та побутової техніки не обійтися. Двошаровий гофрокартон від виробника – це найвигідніша пропозиція для тих, хто змушений використовувати у своїй роботі гофрований картон. Ми пропонуємо вам купити гофрокартон від підприємства Комфорт Сервіс. Це провідний у Києві та Україні виробник гофрованого двошарового картону. Виробничі потужності підприємства дозволяють випускати на ринок України гофрокартон як малими, так і великими серіями.

Який гофрокартон пропонує купити Комфорт Сервіс у Києві та Україні?

виробник гофрокартону двошаровогоДля початку слід зауважити, що підприємство має у розпорядженні сучасне технологічне обладнання, завдяки чому гофрокартон від Комфорт Сервіс вигідно відрізняється своєю якістю та надійністю.

Двошаровий гофрокартон виготовляється шляхом склеювання одного гофрослою та одного шару картону. Виробник випускає гофрокартон товщиною 4 мм та шириною рулону - 105 см.

Це недорогий, але дуже простий у використанні та досить надійний захисний матеріал. Гофрокартон двошаровий широко використовується для пакування лампочок, захисту побутової техніки під час транспортування, захисту підлог та меблів під час ремонтних робіт. Гофрокартон у рулонах дозволяє швидко та ефективно захистити необхідні площі від пошкоджень. Важливим є також той факт, що двошаровий гофрокартон від виробника Комфорт Сервіс має гарну гігроскопічність. Це ідеальний матеріал для захисту дерев'яної підлоги, паркету. Він не створює конденсату, а дозволяє дереву дихати.

Чому вигідно купити гофрокартон у виробника Комфорт Сервіс:

гофрокартон в рулонах

  • якість гофрокартону. Це один із найважливіших пунктів при виборі виробника гофрокартону у Києві чи Україні. На виробництві ведеться постійний контроль якості, що забезпечує потрапляння ринку лише надійної продукції;
  • цінова політика. Виробник Комфорт Сервіс завжди готовий запропонувати вигіднішу ціну, ніж постачальник або дилер;
  • система знижок. Саме виробник зацікавлений у тому, щоб розвивати коло своїх клієнтів та пропонувати для них хороші знижки в залежності від обсягів покупки;
  • наявність товару складі. Дозволяє купити гофрокартон у Києві в максимально стислі терміни та практично в будь-яких обсягах.

Виробник гофрокартону двошарового Комфорт Сервіс - це підприємство, яке цінує свою репутацію і завжди працює над своїм розвитком, створенням більш вигідних умов співпраці для покупців. Купити гофрокартон у Києві від Комфорт Сервіс ви можете просто зараз! Доставка здійснюється по всій Україні!

Контакти
  • ПП ТТЦ Комфорт Сервіс
  • Україна Київ, Київська обл. вул. Азербайджанська, 25