ПП ТТЦ Комфорт Сервіс - Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Гофрований картон: види та варіанти застосування

Гофрокартон – популярний у всьому світі матеріал, який не втрачає своєї актуальності протягом багатьох років. Доступність, відмінні фізичні властивості, низька вартість, недороге виробництво, широкий спектр використання заслужено ставлять гофрований картон у низку кращих та найбільш зручних виробів у категорії споживчої тари.

Гофрокартон у промисловості

Сьогодні виробники гофрокартону пропонують безліч варіантів продукції, найпопулярнішими з яких залишаються такі їх види:

Двошаровий гофрокартон

гофрокартон двошаровий купитиМіцний, гнучкий матеріал, що найчастіше застосовується як прокладка при зберіганні та перевезенні промислової та харчової продукції. Широко використовується при будівельно-ремонтних роботах, коли виникає необхідність захистити підлогу, стіни, вікна, меблі, техніку від попадання на них пилу, бруду, рідких речовин.

В основному випускається в рулонах різної довжини, що зручно для нарізування на цілісні окремі фрагменти, що не потребують склеювання.

Двошаровий гофрокартон не має необхідної жорсткості для коробок під важку продукцію. Разом з тим, з нього виготовляють упаковку для лампочок, сувенірної продукції, кондитерських та інших невеликих виробів із легкою вагою.

Тришаровий гофрований картон

Цей вид картону має достатню жорсткість для виробництва з нього коробок, лотків та іншої упаковки. Складається з двох плоских листів та середнього гофрованого шару.

П'ятишаровий гофрокартон

гофрований картон від виробникаЦей варіант виготовляється шляхом склеювання двох гофрослоїв із трьома рівними листами. Підвищені показники міцності дозволяють застосовувати цей вид картону для виробництва тари під вироби з великою вагою.

Гофрокартон із семи шарів

Виробники гофрокартону семишарового випускають його у вигляді листів певної ширини та довжини. З такого паперу можна створювати тару під надважку продукцію без ризику пошкодити її під час транспортування. Також 7-шаровим гофрованим картоном прокладають партії товарів, що вимагають особливої ​​жорсткості такого матеріалу.

Де придбати гофрокартон в Україні

Купити гофрокартон двошаровий ви можете у нашому магазині за цінами виробника – компанії Комфорт Сервіс. Підприємство спеціалізується на виготовленні найпопулярнішого виду гофрованого картону, що складається з двох шарів.

Продаж здійснюється оптовими партіями різного обсягу з можливістю доставки у будь-який регіон України. У Києві гофрокартон можна забрати одразу зі складу виробника.

Контакти
  • ПП ТТЦ Комфорт Сервіс
  • Україна Київ, Київська обл. вул. Азербайджанська, 25