ПП ТТЦ Комфорт Сервіс - Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Гофрокартон двошаровий у рулонах

Виробники гофрокартону двошарового характеризують свій продукт як найпопулярніший пакувальний матеріал у світі. І це правда: легкий, дешевий гофрокартон, що володіє високими фізичними параметрами, активно використовується в бізнесі, промисловості та побуті для надійного пакування харчових продуктів, побутової техніки, скляних і дзеркальних поверхонь, меблів та маси інших виробів.

Застосовується двошаровий картон для виготовлення пакувальної тари та як прошарок, що захищає товари від механічних пошкоджень, деформації та вологи.

Гофрокартон у рулонах: переваги

Гофрокартон в Україні випускається у вигляді листів та в рулонах. Причому останній варіант зручніший і дозволяє розширити сферу застосування матеріалу:гофрокартон від виробника Україна.

  • Купуючи гофрокартон оптом, підприємство може самостійно виготовляти тару під будь-які вироби або нарізати на обгорткові листи необхідних розмірів незалежно від форми та габаритів продукції.
  • При транспортуванні вантажів рулоном легко простелити днище кузова, піддони та шари/ряди товарів, забезпечуючи кращу безпеку під час перевезення.
  • Двошаровий гофрокартон можна складати в кілька шарів, отримуючи продукт із більшою міцністю та жорсткістю. У такому вигляді він цілком замінить дорожчий 5-, 7-шаровий матеріал, необхідний для забезпечення безпеки особливо крихких виробів.
  • Незамінний при будівельних, монтажних та ремонтних роботах. Відрізавши необхідного розміру листи, можна застелити ними підлогу для захисту від пилу, бруду, фарби, цементу. А завдяки чудовій гнучкості – обернути меблі та інші предмети інтер'єру, убезпечивши їх від попадання сторонніх речовин та забруднення.
  • Гофрокартон має ще одне, не зовсім стандартне, застосування. Пластичний матеріал, що добре тримає форму, зайняв почесну нішу у любителів творчості. З нього роблять різні плоскі та об'ємні вироби, цілі композиції, листівки, подарункові упаковки, шкатулки та декоративні вироби.

Рулонний гофрокартон від виробника

Купити гофрокартон двошаровий можна у нашому онлайн-магазині або на складі виробника Комфорт Сервіс у Києві.

Ми пропонуємо гофрокартон оптом великими та малими партіями за привабливою ціною. Виготовляємо гофрокартон товщиною 4 мм, шириною 1,05 м та довжиною 50, 100, 150 та 200 метрів. Гарантуємо швидке виробництво та оперативну доставку до будь-якої точки України.

Контакти
  • ПП ТТЦ Комфорт Сервіс
  • Україна Київ, Київська обл. вул. Азербайджанська, 25