ПП ТТЦ Комфорт Сервіс - Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Гофрокардон: виробник в Україні рекомендує!

Гофрокартон від виробника в Україні — компанії Комфорт Сервіс користується величезним попитом серед виробників різної продукції. Гофрований картон використовується для пакування дзеркал, меблів, обладнання, побутової техніки, медикаментів, харчових продуктів.гофрокартон пакувальний від виробника

Гофрокартон – ідеальний пакувальний матеріал

Пакувальний гофрокартон має масу переваг: він має невелику вагу, має гнучкість і міцність. Двошаровий гофрований картон добре амортизує, завдяки чому його використовують при транспортуванні крихких виробів, меблів та іншої продукції.

Картон добре вбирає вологу, пропускає повітря, тому його використовують для виготовлення ящиків, у яких зручно перевозити чи зберігати фрукти, овочі, продукти харчування. В упаковці з гофрованого картону будь-яка продукція може безпечно транспортуватись, а також досить довго зберігатися.

Двошаровий гофрокартон: способи використання

двошаровий гофрований картонПрактичний та доступний за ціною гофрований картон займає перше місце серед інших видів пакувальних матеріалів. До того ж, він швидко розкладається та не шкодить навколишньому середовищу, а також легко піддається переробці. Враховуючи те, що з кожним роком все більше уваги приділяється захисту природи, попит на безпечний гофрокартон лише зростатиме.

Упаковка з гофрокартона може бути як тарою для зберігання продукції, а й стати чудовим рекламним засобом. На пакувальному картоні можна нанести будь-яке зображення або напис, наклеїти наклейку з логотипом компанії. Це дозволить виглядати упаковці привабливіше та донести до покупця потрібну інформацію.

Гофрований картон використовують для захисту меблів та особистих речей під час перевезення. Гнучким гофрокартоном можна обернути сантехніку, побутову техніку, дзеркала, закрити поверхні меблів. Завдяки такому захисту предмети не подряпаються і добре перенесуть тряску під час транспортування.

ПП ТТЦ Комфорт Сервіс пропонує двошаровий гофрокартон високої якості за доступною ціною в будь-якій кількості. Якщо вам потрібен міцний та надійний пакувальний матеріал, купіть гофрований картон виробництва цієї компанії!

Замовте пакувальний матеріал на сайті виробника!

Контакти
  • ПП ТТЦ Комфорт Сервіс
  • Україна Київ, Київська обл. вул. Азербайджанська, 25