ПП ТТЦ Комфорт Сервіс - Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Друк на упаковці з гофрокартону

Багато видів виробів виробник пакує в коробки з гофрокартону. Крім своєї безпосередньої функції – захисту товару від пошкоджень, упаковка може бути ефективним маркетинговим засобом просування бренду чи окремого виду продукції.

Пакувальний гофрокартон: переваги застосування

упаковка з гофрокартонуГофротара виготовляється практично з будь-якого виду картону. Для більш важких предметів використовують багатошаровий папір, а для невеликих і легень ідеально підходить недорогий двошаровий гофрокартон. З нього роблять упаковку для лампочок, сувенірів, парфумерних та косметичних виробів, медикаментів, харчових та кондитерських продуктів.

Цей матеріал знайшов широке застосування у виготовленні паперової тари завдяки таким особливостям:

  • швидке та дешеве виробництво, завдяки чому гофрокартон залишається найдоступнішим за ціною видом упаковки;
  • міцність на розрив, прийнятна жорсткість та щільність для належного захисту та транспортування вмісту;
  • зручний для розкрою формат у вигляді листів чи рулонів;
  • картон підходить для нанесення друку та розміщення на ньому окремих етикеток.

Гофрований картон під друк

Сучасні технології дозволяють нанести будь-яке зображення на гофрокартон - як на полотно перед склеюванням плоских і гофрованих шарів, так і на готові коробки. При цьому не існує обмежень за кольором, форматом та розмірами тексту або картинки. Однак, щоб отримати справді солідний рекламний інструмент, виробник гофрокартону має забезпечити високу якість своєї продукції.

пакувальний гофрокартонДрукувати на гофрокартоні можна за допомогою:

  • офсету;
  • флексографії;
  • шовкографії.

Ці методи відрізняються між собою способом нанесення зображень та іншими технічними особливостями. У будь-якому випадку вони дозволяють заощаджувати на замовлення додаткової етикетки або паперової продукції з текстом для подальшого поклеювання на гофротару.

Пакувальний гофрокартон від виробника

Якщо ви зайняті виробництвом виробів, що потребують упаковки, рекомендуємо придбати гофрокартон від виробника в Україні. Таким чином ви отримаєте якісний матеріал у будь-яких обсягах без затримки поставок та за найнижчими цінами.

Компанія Комфорт Сервіс виготовляє та реалізує двошаровий гофрокартон оптом у вигляді рулонів необхідної вам довжини. Багаторічний досвід та надійне обладнання дозволяють виробляти гофрокартон для пакування, на який можна наносити будь-який тип зображення.

Контакти
  • ПП ТТЦ Комфорт Сервіс
  • Україна Київ, Київська обл. вул. Азербайджанська, 25