ПП ТТЦ Комфорт Сервіс - Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Виробник двошарового гофрокартону для захисту підлоги, меблів, виробництва упаковки

Переваги використання картону для захисту підлоги

Під час ремонтних робіт виникає потреба захистити підлогу від пошкоджень. І тут питання – що вибрати для покриття? Можливо, плівку? Але що робити, якщо на підлогу впаде щось важке. Тут без ушкоджень не обійтись. Для того, щоб покриття для підлоги залишилося цілим на всі 100%, ми рекомендуємо використовувати картон для захисту підлоги, а саме - двошаровий гофрокартон.

Купити гофрокартон та працювати спокійно!

захисний картон для підлогиОтже, які переваги використання двошарового гофрокартону?

  1. Завдяки своїй гнучкості картон для захисту підлоги легко змотується і при роботі дозволяє швидко вкрити великі площі.
  2. Велика вага картону забезпечує його щільне прилягання до підлоги. А це гарантує, що під картон проникне мінімальна кількість пилу та бруду під час ремонтних робіт.
  3. Висока щільність картону захищає підлогу від пошкоджень. Крім того, ви можете легко проводити прибирання сміття, що накопичилося, протягом усього ремонту.
  4. Завдяки гігроскопічності, картон не утворює конденсат після укладання дерев'яних покриттів для підлоги.
  5. Упаковка у вигляді рулону гарантує зручність у зберіганні, транспортуванні та роботі з матеріалом.
  6. Закінчивши ремонт, його можна скачати в щільний рулон і, при необхідності, використовувати повторно.

гофрокартон двошаровий КиївЗвичайно, вказані вище аргументи можуть вас не переконати і ви скажете, що обійшлися б без картону для захисту підлоги. Адже використання різного пакування від старих покупок обійдеться набагато дешевше. Звичайно, такий варіант можливий, але має одну негативну особливість. Ви не зможете знайти упаковки одного розміру. А це створить вам додаткові труднощі - пил і бруд легко проникне на покриття для підлоги. Тому враховуючи вартість підлоги, набагато правильніше буде витратити незначні кошти для їх збереження.

Також ви можете використовувати гофрокартон не тільки для захисту статей. Він відмінно підходить для захисту меблів або побутової техніки. Ви можете прикрити картоном стіни, на яких покладена кахельна плитка. Це буде найкращим варіантом захисту від попадання розчину та інших забруднюючих факторів.

Де купити гофрокартон у Києві

Для того, щоб купити двошаровий картон для захисту підлоги, звертайтесь до компанії Комфорт Сервіс. Підприємство виготовляє двошаровий картон завтовшки 4 мм. Ширина рулону 105 см. Телефонуйте зараз! Якість нашого обслуговування та наші ціни на картон для захисту підлоги не залишать вас байдужими.

Доставка картону для захисту підлоги по Києву та Україні!

Контакти
  • ПП ТТЦ Комфорт Сервіс
  • Україна Київ, Київська обл. вул. Азербайджанська, 25